Ha passat força temps des de l'última publicació, però ja hi tornem a ser amb bones i noves receptes :)
La recepta que us presento seguidament és un tabulé (plat de l'Orient Mitjà), on he substituit el cuscús per la quinoa. Us recomano que mengeu aquest plat en fred, per això la quinoa s'haurà de deixar reposar força estona. En el meu cas, jo cuino la quinoa d'un dia per l'altre.
Ingredients
-Quinoa. Ració per una persona = 30g o menys de mig got de vi.-Ceba.
-Tomàquet natural.
-Julivert.
Preparació.
Primer de tot, netejarem la quinoa amb aigua, i la posarem a bullir. Com? Doncs ben senzill, a l'olla haurem de posar 3 parts d'aigua per 1 de quinoa. Un cop l'aigua estigui bullint hi afegirem la quinoa, un pessic de sal, taparem l'olla i deixarem que faci xup-xup durant 30 minuts.
Mentre el xup-xup va fent la seva feina, nosaltres ens centrarem en tallar la ceba, el tomàquet i el julivert. Tot plegat ho trossejarem ben petit, i reservem.
I la sal, l'oli, l'all? Res de res, aquest plat no porta ni oli, ni sal, ni all, és molt millor així. Bàsicament, us ho dic per experiència, ja que un dels meus intents inventius dins de la cuina, hi vaig afegir aquests ingredients a la quinoa, i... no gràcies.
Bon profit

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada