Avui la pregunta ens acompanya a la capçalera d'aquesta entrada.
Doncs bàsicament, el bany Maria és una tècnica que s'utiliza a la cuina, normalment per desfer xocolata, envesar melemlades al buit, entre d'altres. Aquesta tècnica consisteix principalment en tenir dues olles o recipients de diferents mides, els quals es posen una dins de l'altre.
La primera olla haurà de ser la que està en contacte amb el foc, i per tant la més grossa, ja que a dins hi posarem la segona olla o recipient més petit. Però és important que aquesta olla, la primera, hi posem aigua.
Un cop tinguem els dos recipients junts, al més petit hi posarem el que volguem desfer o calentar. Per exemple en el vídeo que hi ha continuació podreu veure com es desfa xocolata. (Malgrat que a vídeo els recipients siguin més petits)
En el meu cas, si vull desfer xocolata sempre poso mantega a la xocolata i sempre estic remenant amb una pala de fusta i en la mateixa direcció.
Molt important, la xocolata NO POT BULLIR, si ho fa, la xocolata es cremarà, i ja no serà bona.
Després, si la xocolata que utilitzeu per desfer es negra i la voleu amb llet, hi afegiu llet a la vegada que aneu desfent la xocolata.
Doncs bàsicament, el bany Maria és una tècnica que s'utiliza a la cuina, normalment per desfer xocolata, envesar melemlades al buit, entre d'altres. Aquesta tècnica consisteix principalment en tenir dues olles o recipients de diferents mides, els quals es posen una dins de l'altre.
La primera olla haurà de ser la que està en contacte amb el foc, i per tant la més grossa, ja que a dins hi posarem la segona olla o recipient més petit. Però és important que aquesta olla, la primera, hi posem aigua.
Un cop tinguem els dos recipients junts, al més petit hi posarem el que volguem desfer o calentar. Per exemple en el vídeo que hi ha continuació podreu veure com es desfa xocolata. (Malgrat que a vídeo els recipients siguin més petits)
En el meu cas, si vull desfer xocolata sempre poso mantega a la xocolata i sempre estic remenant amb una pala de fusta i en la mateixa direcció.
Molt important, la xocolata NO POT BULLIR, si ho fa, la xocolata es cremarà, i ja no serà bona.
Després, si la xocolata que utilitzeu per desfer es negra i la voleu amb llet, hi afegiu llet a la vegada que aneu desfent la xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada