dissabte, 2 de novembre del 2013

Mousse de xocolata

Xocolata, xocolata i xocolata, ben deliciosa ella.

Doncs avui us presento una mousse de xocolata negra (si no us agrada més avall us dic un truc perquè sigui amb llet, i és ben senzill). La recepta l'he extret de l'Eva Arguiñano.





Ingredients
-175g de xocolata negra.
-30g de mantega.
-80g de sucre.
-4 ous.
-Llet, si voleu la xocolata més suau.

Preparació.

Desfem la xocolata al bany Maria.
Però què és el bany Maria? D'acord, de forma senzilla, el bany Maria és una tècnica culinària, la qual consisteix en posar una olla amb aigua, i dins d'aquesta una altra olla més petita (evidenment) i a dins el que ens interessi. En aquest cas la xocolata.

Llavors, com he dit, posem la xocolata a desfer-se al bany Maria, el foc a de ser lent, es tarda més però així ens assegurem que l'aigua que hi ha al primer recipient no bull i per tant no esquitxa la xocolata. En aquest punt afegirem la mantega, i anirem removent la xocolata i la mantega amb una espàtula de fusta i sempre
en la mateixa direcció.

Important: la xocolata NO POT BULLIR, si ho fa la xocolata tindrà gust a cremat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada