Benvinguts de nou :)
Avui us presento una recepta ben senzilla i ben bona: paté de verat.
La recepta l'he extret d'un llibre de receptes anglès que és diu MasterChef Cookery Course. (regal de Sant Jordi).
Ingredients
-3 filets de verat fumat.
-300gr de formatge cremós (tipus Philadelphia)
-Suc d'una llimona.
-Dues cullarades de iogurt grec.
-Pebre negre.
Preparació.
Començarem per fer el verat a bocins, amb les nostre pròpies mans.
Un cop ben esmiculat el passarem per la batedora, quedant així una massa.
Seguidament, hi afegirem el formatge i tornarem a batre.
Quan ja tenim el verat i el formatge mesclat, començarem a afegir el suc de la llimona. No l'afegirem tot de cop, ja que en aquest punt la llimona va al gust del consumidor, per tant, l'anirem afegint en petites dosis, barrajarem, tastarem i rectificarem si fa falta. En el meu cas jo he deixat part del suc de la llimona.
En aquest punt ja només en queda posar el iogurt i el pebre, ho barregem i a menjar!!!
Veieu, és una recepta ben senzilla :)
Bon profit!
Avui us presento una recepta ben senzilla i ben bona: paté de verat.
La recepta l'he extret d'un llibre de receptes anglès que és diu MasterChef Cookery Course. (regal de Sant Jordi).
Ingredients
-3 filets de verat fumat.
-300gr de formatge cremós (tipus Philadelphia)
-Suc d'una llimona.
-Dues cullarades de iogurt grec.
-Pebre negre.
Preparació.
Començarem per fer el verat a bocins, amb les nostre pròpies mans.
Un cop ben esmiculat el passarem per la batedora, quedant així una massa.
Seguidament, hi afegirem el formatge i tornarem a batre.
Quan ja tenim el verat i el formatge mesclat, començarem a afegir el suc de la llimona. No l'afegirem tot de cop, ja que en aquest punt la llimona va al gust del consumidor, per tant, l'anirem afegint en petites dosis, barrajarem, tastarem i rectificarem si fa falta. En el meu cas jo he deixat part del suc de la llimona.
En aquest punt ja només en queda posar el iogurt i el pebre, ho barregem i a menjar!!!
Veieu, és una recepta ben senzilla :)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada