Ohhh que bons que són els melindros!!!
El meu germà de petit sempre en menjava i jo els aburria.
Però quan vaig començar fer tiramisú, em vaig tornar a rencociliar amb ells, i més encara quan fa poc havia de fer un tiramisú per una festa d'aniversari, i no trobava melindros a prop de casa (visc a Londres). Total, que vaig decidir fer-los per mi mateixa.
La recepta la vaig extreure del blog Cuina per llaminers (esplèndid).
Ingredients
-6 ous.
-150g de sucre.
-150g de farina.
-1 cullerada de llevat en pols (Royal o baking powder).
-Sucre llustre.
(les mesures són perquè en sortin uns 60, si en voleu més o menys ja serà qüestió de multiplicar o dividir)
Preparació.
Separem les clares dels rovells. Agafem els rovells amb el sucre i ho batem, fins que quedi una massa espessa. A aquesta barreja hi afegim la farina tamisada, remenant remenant pequè quedi tot ben mesclat. Seguidament, batem les clares a punt de neu, i les adherim a la barreja anterior, fent-ho suament.
Col·loquem aquesta massa dins de la màniga pastissera (en podeu trobar d'un sol ús, van molt bé) amb broquet llis. A sobre la safata hi posen paper de forn, o l'untarem amb mantega i farina (us recomano la primera opció, per mi és més ràpida). Fem tires amb la màniga i a coure al forn durant 10 minuts a 200º.
IMPORTANT: les tires de la massa feu-les que hi hagi espai entre elles, perquè la massa creix i es poden unir els potencials melindros entre ells, tot i que si això passa estan igual de bons.
Un cop fora dels forn, hi afegim els sucre llustre.
Què us ha semblat? Més fàcil, impossibleee, oi?
Bon profit
El meu germà de petit sempre en menjava i jo els aburria.
Però quan vaig començar fer tiramisú, em vaig tornar a rencociliar amb ells, i més encara quan fa poc havia de fer un tiramisú per una festa d'aniversari, i no trobava melindros a prop de casa (visc a Londres). Total, que vaig decidir fer-los per mi mateixa.
La recepta la vaig extreure del blog Cuina per llaminers (esplèndid).
Ingredients
-6 ous.
-150g de sucre.
-150g de farina.
-1 cullerada de llevat en pols (Royal o baking powder).
-Sucre llustre.
(les mesures són perquè en sortin uns 60, si en voleu més o menys ja serà qüestió de multiplicar o dividir)
Preparació.
Separem les clares dels rovells. Agafem els rovells amb el sucre i ho batem, fins que quedi una massa espessa. A aquesta barreja hi afegim la farina tamisada, remenant remenant pequè quedi tot ben mesclat. Seguidament, batem les clares a punt de neu, i les adherim a la barreja anterior, fent-ho suament.
Col·loquem aquesta massa dins de la màniga pastissera (en podeu trobar d'un sol ús, van molt bé) amb broquet llis. A sobre la safata hi posen paper de forn, o l'untarem amb mantega i farina (us recomano la primera opció, per mi és més ràpida). Fem tires amb la màniga i a coure al forn durant 10 minuts a 200º.
IMPORTANT: les tires de la massa feu-les que hi hagi espai entre elles, perquè la massa creix i es poden unir els potencials melindros entre ells, tot i que si això passa estan igual de bons.
Un cop fora dels forn, hi afegim els sucre llustre.
Què us ha semblat? Més fàcil, impossibleee, oi?
Bon profit

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada