diumenge, 12 de maig del 2013

Melindros

Ohhh que bons que són els melindros!!!
El meu germà de petit sempre en menjava i jo els aburria.

Però quan vaig començar  fer tiramisú, em vaig tornar a rencociliar amb ells, i més encara quan fa poc havia de fer un tiramisú per una festa d'aniversari, i no trobava melindros a prop de casa (visc a Londres). Total, que vaig decidir fer-los per mi mateixa.

La recepta la vaig extreure del blog Cuina per llaminers (esplèndid).



Ingredients
-6 ous.
-150g de sucre.
-150g de farina.
-1 cullerada de llevat en pols (Royal o baking powder).
-Sucre llustre.

(les mesures són perquè en sortin uns 60, si en voleu més o menys ja serà qüestió de multiplicar o dividir)


Preparació.
Separem les clares dels rovells. Agafem els rovells amb el sucre i ho batem, fins que quedi una massa espessa. A aquesta barreja hi afegim la farina tamisada, remenant remenant pequè quedi tot ben mesclat.  Seguidament, batem les clares a punt de neu, i les adherim a la barreja anterior, fent-ho suament.

Col·loquem aquesta massa dins de la màniga pastissera (en podeu trobar d'un sol ús, van molt bé) amb broquet llis. A sobre la safata hi posen paper de forn, o l'untarem amb mantega i farina (us recomano la primera opció, per mi és més ràpida). Fem tires amb la màniga i a coure al forn durant 10 minuts a 200º.

IMPORTANT: les tires de la massa feu-les que hi hagi espai entre elles, perquè la massa creix i es poden unir els potencials melindros entre ells, tot i que si això passa estan igual de bons.

Un cop fora dels forn, hi afegim els sucre llustre.






Què us ha semblat? Més fàcil, impossibleee, oi?

Bon profit ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada